In je sas...


Profiel

Missie & Visie

Werkwijze

Tarieven

Testimonials


Contact

Coach nodig in Den Haag? Welkom bij InjeSas coaching!

“Je bent pas sterk als je je kwetsbaar op kunt stellen.”  

(Saskia Bholasing)


Profiel


Mijn naam is Saskia Bholasing (1975). Ik heb altijd gewerkt in branches waar ik intensief contact heb met mensen en met zaken die voor hen van (groot) belang zijn.In de loop der jaren ben ik erachter gekomen dat ik goed kan luisteren en anderen bewust kan maken van zaken die ze door allerlei omstandigheden niet (meer) zelf konden horen, zien én voelen. In het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling en groei, ben ik onverminderd enthousiast. Enthousiasme inspireert en stimuleert een ander om het maximale uit zichzelf te halen.


Naast het begeleiden van mensen in hun eigen persoonlijke ontwikkeling vind ik het belangrijk om ook mezelf te blijven ontwikkelen en te prikkelen. Daarom neem ik regelmatig deel aan trainingen, workshops, seminars en ontwikkeldagen. Op deze manier stimuleer ik mijn eigen persoonlijke groei. Hoe meer van ik van mezelf te weten kom, hoe meer ik voor een ander kan betekenen.

Door mijn ervaring in de zakelijke dienstverlening, maar ook in de ambtelijke sector, ben ik in staat met mensen van diverse achtergronden om te gaan. Naast mijn werk als coach ben ik ook werkzaam als senior consulent binnen de re-integratie.


Coachingsstijl

Ik ben een pragmatische coach. Soms is het goed om het ontstaan van bepaalde patronen te achterhalen, bijvoorbeeld door dieper in te gaan op opvoeding en/of specifieke gebeurtenissen. Mocht echter blijken dat in de huidige situatie een verbetering van groter belang is, dan zal daar op ingezoomd worden.


Als coach ben ik tactisch, doch direct. Ik ben een scherpe luisteraar, ik filter subtiele opmerkingen, en onbewuste formuleringen uit de zinnen die gezegd en niet gezegd worden en leg ze bij je terug. Dit om je bewust te maken van je patronen en overtuigingen. Deze hebben namelijk veel invloed op je gedachten, gevoelens, gedrag en dus je leven.


Tijdens de sessies maak ik gebruik van diverse coachingstechnieken en –methodieken (NLP, Transactionele Analyse, RET, persoonlijkheidsstructuren en awareness).