In je sas...


Profiel

Missie & Visie

Werkwijze

Tarieven

Testimonials


Contact

Coach nodig in Den Haag? Welkom bij InjeSas coaching!

Testimonials


Saskia weet door te dringen tot de kern. Ze ziet je voor wie je werkelijk bent in al je schoonheid en potentie. Ze weet als geen ander het beste in je naar boven te halen. Soms confronterend en streng, altijd liefdevol en opbouwend. Saskia laat je zijn wie je werkelijk bent!


Debbie, juni 2012


Saskia is zeer sterk in het coachen van mensen. Ze vraagt goed door en reflecteert. Ze zal je nooit een antwoord in de mond leggen maar laat ruimte aan de gesprekspartner om het zelf uit te vinden. De coaching is altijd opbouwend en positief. Ook al weet je het antwoord niet direct je staat toch weer blij buiten.

Ik spar graag met Saskia. Ze geeft me de ruimte om zelf ideeën te bedenken, stimuleert om je onzekerheden te onderzoeken, bouwt op, vindt nooit iets gek en is ook standvastig. Ze bijt zich er in vast (op een positieve manier), omdat ze graag wil dat je er mee aan de slag gaat. Ze zal het ook zeker benoemen als je in dezelfde valkuilen trapt en je niets met je eerdere inzichten hebt gedaan. Dat maakt haar een goede coach.


Chantal, oktober 2014


“Leer met je gevoel kijken, ontdek wat je eigenlijk allang weet en ook jij zult leren vliegen.” (Richard Bach)